Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

Thunderbird automatically marks messages as read when I delete the message above it.

  • 1 odpověď
  • 1 má tento problém
  • 6 zobrazení
  • Poslední odpověď od sfhowes

more options

When I delete a message from the inbox listing of messages then, of course, all the messages below it move up. But a problem occurs if the message that then occupies the place of the deleted message in the list was previously unread (bold). What happens is that Thunderbird immediately un-bolds that message so that the message no longer appears as an unread (bold) message, even though I haven't opened it.

Všechny odpovědi (1)

more options

Pomohla vám tato odpověď?

Položit dotaz

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit ke svému účtu. Pokud dosud nemáte účet, položte nový dotaz.