Přepisování uložených mailů při úspoře místa na disku

Po odsouhlasení výzvy Thunderbirdu k úspoře místa na disku se některé emaily uložené ve složkách přepíší jinými maily. V seznamu mailů ve složce tedy zůstanou všechny mai… (přečíst více)

Po odsouhlasení výzvy Thunderbirdu k úspoře místa na disku se některé emaily uložené ve složkách přepíší jinými maily. V seznamu mailů ve složce tedy zůstanou všechny maily, ale některé z nich se po otevření ukážou být kopiemi jiných mailů v dané složce - původní text mailu je ztracen. Třídit si maily do složek je tedy riskantní, protože některé z nich se při komprimaci/úspoře dat přepíší. Úspora místa na disku tedy, zdá se, funguje tak, že se některé maily mažou, byť by měly být zachovány.

Dotaz položil uživatel premysl.macha před 3 dny