Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Certain IMAP folders not displaying Emails

  • 3 Antworten
  • 0 haben dieses Problem
  • 13 Aufrufe
  • Letzte Antwort von Keegan

more options

To give a bit of Context I work in IT and although I don't special in Thunderbird by any means, I have set up multiple users with Thunderbird, I've migrated from Windows Live Mail (WLM) plenty of times in the past.

I had a customer who was using WLM 2012 on her laptop and still using the POP settings.

I was trying to migrate her out of Windows Live Mail into Thunderbird, used the Add-On "ImportExportTools NG" to import the emails that I was able to successfully Export from WLM.

I've used this Add-on several times with no problems, not that I believe the issue has anything to do with the add-on but I believe giving the most information to help resolve this issue is best.

After the e-mails were imported into the Local Folders, there was 2 Parent Folders with a lot of sub-folders which she sorted her e-mails into.

Both folders uploaded successfully, I can login to Webmail with her e-mail and I can see all the folders, all of the emails that I've uploaded all show up and are accessible.

Now, when I look in Thunderbird, I can see ALL of the folders, both Parent folders and ALL sub folders. In the first Parent Folder I can see all of the e-mails that are in each sub-folder without a problem.

Second Parent Folder shows all of the subfolders, but it does not display a single e-mail throughout any of the folders. -Clicked on each folder for it to "Update" -Tried to deleted the .MSF files related to those folders, no change. -Tried to go into the Properties and ensure that these folders were Subscribed. -Tried to Repair the folder(s) -Tried to select Download Now under Synchronization -Tried to edit the Retention Policy in case there was somehow a setting on the mail server that was stopping them from display.

I then simply Uninstalled Thunderbird, deleted the entire Thunderbird folder from %appdata%\Local that contains the folders and information, but when I re-added the account it re-downloaded everything Except that same problem folder...

I'm hopeful that someone has ideas as to how to resolve this type of issue, if there are any ideas please share them. I'm quite comfortable doing some advanced tests/fixes.

Thanks in advance.

To give a bit of Context I work in IT and although I don't special in Thunderbird by any means, I have set up multiple users with Thunderbird, I've migrated from Windows Live Mail (WLM) plenty of times in the past. I had a customer who was using WLM 2012 on her laptop and still using the POP settings. I was trying to migrate her out of Windows Live Mail into Thunderbird, used the Add-On "ImportExportTools NG" to import the emails that I was able to successfully Export from WLM. I've used this Add-on several times with no problems, not that I believe the issue has anything to do with the add-on but I believe giving the most information to help resolve this issue is best. After the e-mails were imported into the Local Folders, there was 2 Parent Folders with a lot of sub-folders which she sorted her e-mails into. Both folders uploaded successfully, I can login to Webmail with her e-mail and I can see all the folders, all of the emails that I've uploaded all show up and are accessible. Now, when I look in Thunderbird, I can see ALL of the folders, both Parent folders and ALL sub folders. In the first Parent Folder I can see all of the e-mails that are in each sub-folder without a problem. Second Parent Folder shows all of the subfolders, but it does not display a single e-mail throughout any of the folders. -Clicked on each folder for it to "Update" -Tried to deleted the .MSF files related to those folders, no change. -Tried to go into the Properties and ensure that these folders were Subscribed. -Tried to Repair the folder(s) -Tried to select Download Now under Synchronization -Tried to edit the Retention Policy in case there was somehow a setting on the mail server that was stopping them from display. I then simply Uninstalled Thunderbird, deleted the entire Thunderbird folder from %appdata%\Local that contains the folders and information, but when I re-added the account it re-downloaded everything Except that same problem folder... I'm hopeful that someone has ideas as to how to resolve this type of issue, if there are any ideas please share them. I'm quite comfortable doing some advanced tests/fixes. Thanks in advance.

Ausgewählte Lösung

Resolved the issue:

My boss recommended to simply Move the mail folders to the one that appears to be working and see if the emails show up.

Not sure why I didn't think to try this, but it was a simple resolution and all the emails are displaying properly now.

This can be closed!

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 0

Alle Antworten (3)

more options

Keegan, do you think this is an importexporttools issue? If yes, you will want to post at https://github.com/thundernest/import-export-tools-ng/issues

Hilfreich?

more options

Wayne Mery said

Keegan, do you think this is an importexporttools issue? If yes, you will want to post at https://github.com/thundernest/import-export-tools-ng/issues

No, I do not believe the issue is related to the Add-on, I simply wanted to give an entire explanation of what was done.

My understanding is that if the Add-on was the problem then I likely wouldn't be able to view all of the e-mails on the Web Server without an issue.

I've added a screenshot to better show the issue I am running into.

I can see the emails on the Webserver; Thunderbird refuses to show the contents in ANY of the folders that are under the "Sympatico ( bd8" parent folder.

Hilfreich?

more options

Ausgewählte Lösung

Resolved the issue:

My boss recommended to simply Move the mail folders to the one that appears to be working and see if the emails show up.

Not sure why I didn't think to try this, but it was a simple resolution and all the emails are displaying properly now.

This can be closed!

Hilfreich?

Stellen Sie eine Frage

Sie müssen sich mit Ihrem Benutzerkonto anmelden, um auf Beiträge zu antworten. Bitte stellen Sie eine neue Frage, wenn Sie noch kein Benutzerkonto haben.