Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

slashdot.org loads slowly due to a.fsdn.com or DoH ?

  • 4 απαντήσεις
  • 0 έχουν αυτό το πρόβλημα
  • 12 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από jonzn4SUSE

more options

During an initial visit to slashdot.org Firefox hangs for approx 45 seconds while the status bar says "looked up a.fsdn.com." Subsequent visits during the same browser session load promptly.

This is with Preferences -> General -> Network Settings -> Enable DNS over HTTPS -> Cloudfare or NextDNS. With Firefox DoH disabled the problem is not present. [Interesting side, the machine's systemwide DNS settings are configured for Cloudfare 1.1.1.1 ]

AFAIK all other sites load normally. I've been using the Firefox DOH for several months with only the above site as a problem.

Ideas?

Environment: Firefox desktop 106.x and 107.x macOS 10.13.6 The problem is present in "Troubleshoot Mode" when Firefox DOH is enabled.

During an initial visit to slashdot.org Firefox hangs for approx 45 seconds while the status bar says "looked up a.fsdn.com." Subsequent visits during the same browser session load promptly. This is with Preferences -> General -> Network Settings -> Enable DNS over HTTPS -> Cloudfare or NextDNS. With Firefox DoH disabled the problem is not present. [Interesting side, the machine's systemwide DNS settings are configured for Cloudfare 1.1.1.1 ] AFAIK all other sites load normally. I've been using the Firefox DOH for several months with only the above site as a problem. Ideas? Environment: Firefox desktop 106.x and 107.x macOS 10.13.6 The problem is present in "Troubleshoot Mode" when Firefox DOH is enabled.

Όλες οι απαντήσεις (4)

more options

My DNS is also 1.1.1.1 and the site loads in under a second for me. see screenshot Let me also try my mac running 10.13.6 Are you on WiFi or plugged in?

Χρήσιμο;

more options

No issue for me on my mac. see screenshot I'm on WiFi.

Τροποποιήθηκε στις από το χρήστη jonzn4SUSE

Χρήσιμο;

more options

jonzn4SUSE said

My DNS is also 1.1.1.1 and the site loads in under a second for me. see screenshot Let me also try my mac running 10.13.6 Are you on WiFi or plugged in?

Thanks for testing this. Are you using 1.1.1.1 via the Firefox native DoH settings? When I disable Firefox's native DoH and just use 1.1.1.1 systemwide the problem goes away. It happens even in a fresh Firefox profile. The issue doesn't happen in Chrome using its native DoH. I'm on WiFi.

Χρήσιμο;

more options

Yes, same setup.

Χρήσιμο;

Υποβολή ερώτησης

Πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις. Ξεκινήστε μια νέα ερώτηση εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό.