Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Cannot send email , when i click on the send button nothing happens have captured the below errors from developer tools

  • 8 replies
  • 3 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by Wayne Mery

more options

NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED: Component returned failure code: 0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED) [nsIMsgCompose.expandMailingLists] MsgComposeCommands.js:4451 An error occurred executing the cmd_sendButton command: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED) [nsIMsgCompose.expandMailingLists]" nsresult: "0x80004001 (NS_ERROR_NOT_IMPLEMENTED)" location: "JS frame :: chrome://messenger/content/messengercompose/MsgComposeCommands.js :: expandRecipients :: line 4451" data: no] globalOverlay.js:103

All Replies (8)

more options

Is problem gone if you start in safe mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/safe-mode-thunderbird

more options

It does not work in safe mode as well , First thing i tried , Second thing downgraded the Version as this started occurring after the upgrade , and still issue prevails

more options

In order to help you, please post here your Thunderbird Troubleshooting Information.

At the top right of the Thunderbird window, click the menu button (or use the regular menu at the top), then select Help: Troubleshooting Information.

Click the "Copy text to clipboard" button.  Do not check the box "Include account names"  Then paste (Ctrl-V), the text into your response here. We only need to see the sections down to and including the "Extensions" section, so you can delete the rest.

more options

Application Basics

   Name: Thunderbird
   Version: 52.1.1
   User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:52.0) Gecko/20100101 Thunderbird/52.1.1
   Profile Folder: Open Folder
             (Local drive)
   Application Build ID: 20170509142926
   Enabled Plugins: about:plugins
   Build Configuration: about:buildconfig
   Memory Use: about:memory
   Profiles: about:profiles
 Mail and News Accounts
   account1:
     INCOMING: account1, , (none) Local Folders, plain, passwordCleartext
   account2:
     INCOMING: account2, , (imap) stbeehive.oracle.com:993, SSL, passwordCleartext
     OUTGOING: , stbeehive.oracle.com:465, SSL, passwordCleartext, true
 Crash Reports
   https://crash-stats.mozilla.com/report/index/bp-2ff87744-8126-4e23-b5f1-d78f32150819 (8/19/2015)
   https://crash-stats.mozilla.com/report/index/bp-dd7cbe20-c388-4b9f-9ba1-4bdbe2150713 (7/13/2015)
   https://crash-stats.mozilla.com/report/index/bp-75cca5b4-0745-4ea1-959a-d8d172150619 (6/19/2015)
 Extensions
   Highlighter, 0.6.5, true, andre.rodier-highlighter@gmailcom
   Oracle Beehive Extensions for Thunderbird (OracleInternal), 1.0.0.7, true, obel@oracle.com
more options

Try disabling Oracle Beehive Extensions

more options

Found this bug matching https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/thunderbird/+bug/1691479

only difference is the platform i am on windows 7

more options

Any updates on this issue i am facing ?

more options

venusanu said

Any updates on this issue i am facing ?

You will need to follow https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1371309 No idea when action will occur