Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

-mail

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 3 views
more options

Jeg har brug for hjælp til mailkonto. Er ikke klar over, om jeg skriver til rette vedkommende.


I går 2021.08.27 - midt eftermiddag:

Jeg får tastet/trykket på "noget", der medfører, at alle mail i indbakken tilsyneladende er tomme, en del måneder tilbage i tiden. Forstået således, at når de markeres eller åbnes er der ingen tekst. Det er stadig muligt at se antal bites de indeholder - (altså at der ligger mails med forskelligt størrelses indhold).

Senere på dagen får jeg nye mail, der ser helt almindelige ud.

Jeg slukker/tænder husets YouSee modtageboks, for at være sikker på at fejlen ikke vedrører dette.


I dag 2021.08.28:

Min mand, der er mere edb kyndig forsøger, at finde ud af problemet. MEN undervejs forsvinder de omtalte mail i indbakken helt. Og ca. 1½ års mails i slettebakke forsvinder også. De nyankomne mails fra i dag ser helt normale ud.

Vi har ok sikkerhedssystem, så jeg er bange for at det er en fejl 60. Jeg har ikke rigtig mulighed for, at tage foto af dette. da mailene er forsvundet begge steder.

Er der nogen mulighed for at gendamme de mails. ????

Med venlig hilsen

Jeanette Frederikssund -dk

Jeg har brug for hjælp til mailkonto. Er ikke klar over, om jeg skriver til rette vedkommende. I går 2021.08.27 - midt eftermiddag: Jeg får tastet/trykket på "noget", der medfører, at alle mail i indbakken tilsyneladende er tomme, en del måneder tilbage i tiden. Forstået således, at når de markeres eller åbnes er der ingen tekst. Det er stadig muligt at se antal bites de indeholder - (altså at der ligger mails med forskelligt størrelses indhold). Senere på dagen får jeg nye mail, der ser helt almindelige ud. Jeg slukker/tænder husets YouSee modtageboks, for at være sikker på at fejlen ikke vedrører dette. I dag 2021.08.28: Min mand, der er mere edb kyndig forsøger, at finde ud af problemet. MEN undervejs forsvinder de omtalte mail i indbakken helt. Og ca. 1½ års mails i slettebakke forsvinder også. De nyankomne mails fra i dag ser helt normale ud. Vi har ok sikkerhedssystem, så jeg er bange for at det er en fejl 60. Jeg har ikke rigtig mulighed for, at tage foto af dette. da mailene er forsvundet begge steder. Er der nogen mulighed for at gendamme de mails. ???? Med venlig hilsen Jeanette Frederikssund -dk