On Aug 14th 11 PM ET/Aug 15th 03:00 UTC, due to scheduled Firefox Account server maintenance, users may not be able to sign in or create a new subscription. This is expected to last approximately 30 minutes. Status updates can be found at https://status.vpn.mozilla.org or https://status.relay.firefox.com.

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Signature block and digital signature doesnt work together

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 4 views
more options

Hello everyone, im having an issue and cant figure out the solution.

The thing is that signature block doesnt work together with digital signature in S/MIME format. The email is sent signed, but the receiver gets a warning telling that it is not secure, that the message could have been modified.

I already checked this: https://support.mozilla.org/pt-PT/questions/1355003 and this https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1731529

Disabled PGP through the configuration editor, the signature block is on pure text with no HTML. Also, before sending im choosing pure text format, and that doesnt work either.

The only solution i found is to manually delete the generated signature block. Also, if the signature is a picture file it works just fine, but if it is a .txt we have the same problem.

Can somebody help me? im willing to share every configuration that you ask.

Hello everyone, im having an issue and cant figure out the solution. The thing is that signature block doesnt work together with digital signature in S/MIME format. The email is sent signed, but the receiver gets a warning telling that it is not secure, that the message could have been modified. I already checked this: https://support.mozilla.org/pt-PT/questions/1355003 and this https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1731529 Disabled PGP through the configuration editor, the signature block is on pure text with no HTML. Also, before sending im choosing pure text format, and that doesnt work either. The only solution i found is to manually delete the generated signature block. Also, if the signature is a picture file it works just fine, but if it is a .txt we have the same problem. Can somebody help me? im willing to share every configuration that you ask.