Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Reinstalled Firefox and got new monitor. Now webpages don't load properly.

more options

I had issues with Firefox and reinstalled it. My monitor was cracked so bought a new monitor. Now web pages don't load properly. If on a message board or looking at emails, lines separating each post or email are missing. This happens throughout the web. separating lines, boxes are missing. It's like 90% of the page loads and then some parts don't. I've tried all the troubleshooting answers from Mozilla. Nothing works. Never had this issue for years of using Firefox. All of a sudden, web pages all look different. It can't be the monitor because the computer tells the monitor what to display. So something must have changed when I reinstalled Firefox. I've added a picture below of how the Ticketmaster page loads. It would always show each individual seat. Now most of the empty seats have disappeared along with the line separating each row. Makes it almost impossible to decipher the webpage. The blue dots are seats still for sale. The empty rows should also have dots representing each and every seat, but now only about 50% of the seats actually display. Anyone have any ideas on what is going wrong? Driving me absolutely crazy. Ruined my ability to surf the web. Every page is missing something. Usually separating lines. Any ideas?

I had issues with Firefox and reinstalled it. My monitor was cracked so bought a new monitor. Now web pages don't load properly. If on a message board or looking at emails, lines separating each post or email are missing. This happens throughout the web. separating lines, boxes are missing. It's like 90% of the page loads and then some parts don't. I've tried all the troubleshooting answers from Mozilla. Nothing works. Never had this issue for years of using Firefox. All of a sudden, web pages all look different. It can't be the monitor because the computer tells the monitor what to display. So something must have changed when I reinstalled Firefox. I've added a picture below of how the Ticketmaster page loads. It would always show each individual seat. Now most of the empty seats have disappeared along with the line separating each row. Makes it almost impossible to decipher the webpage. The blue dots are seats still for sale. The empty rows should also have dots representing each and every seat, but now only about 50% of the seats actually display. Anyone have any ideas on what is going wrong? Driving me absolutely crazy. Ruined my ability to surf the web. Every page is missing something. Usually separating lines. Any ideas?
Attached screenshots

All Replies (5)

more options

I bookmarked this page. The bookmark box opened up, but its no longer a box. The lines on the outside are gone as well as the lines between text. The pop up box blends into the webpage because the lines have disappeared. Once again, this happens on every web page. Thanks!

Helpful?

more options

Here is my google page. As one can see, there is no dialog box. It's there, but the lines are gone and it just blends into an empty page.

Helpful?

more options

You can try to disable hardware acceleration in Firefox.

Close and restart Firefox after modifying the setting to make changes effective.

You can check if there is an update for your graphics display driver and check for hardware acceleration related issues.

Helpful?

more options

Thank you very much for replying cor-el. I spent a lot of time yesterday with your suggestions, some of which I had already tried on the Firefox help page, but nothing seems to work. Such an odd and weird issue. So, I'm throwin' in the towel and just accepting that, it is what it is. I needed to upgrade my computer anyhow, so this just makes it that much easier to pull the trigger and start fresh sometime soon. Thanks again!

Helpful?

more options

I wanted to post the answer in case someone like myself is having future issues. I had bought a new monitor and attached two wires in the back. A digital and analog connection. Turns out, that was the root of the problem. I happened to unplug one of the wires and was using ticketmaster and noticed the page loaded correctly. So thanks for all the help, but turns out it was not a firefox issue but a connection issue with both cables creating havoc with how web pages were displayed. Hope this helps someone!

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.