Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Some sites do not load an error appears

more options

Some sites do not load after the last update, sites which I have used before cor-el Oct 2, 2022, 10:33:13 I have an email reply but I do not understand the jargon I am not a comp. buff. I need to have clear instructions Thank you G. Arthur

Locking dupe thread - Original thread here: /questions/1391424

Some sites do not load after the last update, sites which I have used before cor-el Oct 2, 2022, 10:33:13 I have an email reply but I do not understand the jargon I am not a comp. buff. I need to have clear instructions Thank you G. Arthur ''Locking dupe thread - Original thread here: [/questions/1391424]''

Modified by NoahSUMO

All Replies (3)

more options

Duplicate post

Modified by NoahSUMO

more options

First, let's get the obvious out of the way: are you connected to the internet? Check the icon in the corner of your screen to see if your computer detects a strong connection. If you're in Airplane Mode or accidentally turned Wi-Fi off, that's your obvious culprit. Try visiting other sites to see if they work. If some sites work and one doesn't, it probably isn't your internet connection. If you have problems with other sites, you might need to reboot your modem and/or router, as any hiccups there can bring down your entire browsing session. This should go without saying, but check your spelling—if you accidentally visited pmcag.com instead of pcmag.com, you'll run into problems.

more options

gladys2mike said

Some sites do not load after the last update, sites which I have used before cor-el Oct 2, 2022, 10:33:13 I have an email reply but I do not understand the jargon I am not a comp. buff. I need to have clear instructions Thank you G. Arthur

It would be better to continue in the earlier thread so people can understand the context and work with that information:

https://support.mozilla.org/questions/1391424