Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Blank Website

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 10 views
  • Last reply by cor-el

more options

Hi

The issue i want to raise is sometimes when I open my business website I show a white blank website. Just the scroller appear on the left side and nothing else. I also tried to open using VPN but the same thing goes on. First i thought i have serve issue but everything is Ok from server end. Then i realize it may the mozilla browser issue which i am using so i decided to contact you.

This is very serious issue for me please support team let me know the exact issue

I am using WIndow 8.1 64 bit
Hi The issue i want to raise is sometimes when I open my business website I show a white blank website. Just the scroller appear on the left side and nothing else. I also tried to open using VPN but the same thing goes on. First i thought i have serve issue but everything is Ok from server end. Then i realize it may the mozilla browser issue which i am using so i decided to contact you. This is very serious issue for me please support team let me know the exact issue I am using WIndow 8.1 64 bit

Modified by smithjohny039

All Replies (2)

more options

Can you load the website in another browser?

Helpful?

more options

You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Settings).

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Settings -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> [X] Cached Web Content -> Clear

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.