Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

dropdown lists not displaying contents when selected (Firefox for Fedora Linux 105.0.2)

  • 2 replies
  • 0 have this problem
  • 13 views
  • Last reply by jonzn4SUSE

more options

Dropdown lists are not displaying their contents when selected on certain websites, including eBay.

I have tried using Troubleshoot Mode and the dropdowns are still not displaying.

Here's an example where I am seeing this behaviour: https://www.ebay.co.uk/itm/255536264049?var=555488018135

When I select the Resistance Level dropdown, nothing happens. It's the same for any listing that has a dropdown.

This issue occurs in both RPM and Flatpak instances of Firefox.

I have tried the same page in Chromium browser on the same computer and the dropdown functions correctly in that browser.

I have also noted the same behaviour on other websites, such as train booking sites, but I don't have any other examples to share at the moment. It isn't an isolated eBay issue anyway.

Any ideas? Is anyone else experiencing this issue?

Dropdown lists are not displaying their contents when selected on certain websites, including eBay. I have tried using Troubleshoot Mode and the dropdowns are still not displaying. Here's an example where I am seeing this behaviour: https://www.ebay.co.uk/itm/255536264049?var=555488018135 When I select the Resistance Level dropdown, nothing happens. It's the same for any listing that has a dropdown. This issue occurs in both RPM and Flatpak instances of Firefox. I have tried the same page in Chromium browser on the same computer and the dropdown functions correctly in that browser. I have also noted the same behaviour on other websites, such as train booking sites, but I don't have any other examples to share at the moment. It isn't an isolated eBay issue anyway. Any ideas? Is anyone else experiencing this issue?

Chosen solution

Interesting. I just updated to 106.0.1 and the dropdown lists seem to be working correctly again.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

Interesting. I just updated to 106.0.1 and the dropdown lists seem to be working correctly again.

Helpful?

more options

Mark it as resolved and have a nice day.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.