Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Bug: "The URL can't be shown - WebKitErrorDomain" using "Home" icon; Ffox IOS / Bug Correction New Error?

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 12 views
  • Last reply by MozzieBob

more options

Image with error attached below. FFox 107.0 (21907)

When I press the "Home" button/icon in FFox for IOS to go to the startup page I am getting an error message "The URL can't be shown / WebKitErrorDomain".

I believe this is an evolution of the error I reported here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009 However, it looks like there's been a FFox update in the last day (If I recall the version number correctly from the last one) and the error has changed.

Reliably reproducing this: - Start FFOX - press a startup page icon to access a site OR enter a URL directly in the address line. Look at one or more pages. - press FFOX "Home" button/icon to get back to FFOX startup screen - error occurs - The URL line when the error occurs is ".enx%20la%20l".

Info: I reported a very similar error here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009 about a week ago. A few days ago it cured itself. Then today it started again but with a slightly different URL and a completely different error message. However, the oddball URL tells me the two are closely related.

Recap: - I've been using FFOX for years without issue on this phone. - Everything else including accessing web sites seems to be working normally. - There have been no related configuration changes on my part since the last error but it does look like FFox has updated. I don't know how to see the version number in the previous post so I'm not sure. - There have been no IOS updates on the phone in the last couple months (auto update is off)

The TLD/url (.enx) does not appear to be a valid TLD. It's either something FFox is using internally or perhaps IOS is supplying it (seems unlikely but possible). I do have the usual array of sites on my startup page as icons. None of the sites iconed on the startup page has been changed recently.

If I close the (al)l tabs and/or instead start a new one, I get the startup screen as expected. So there are apparently no network access issues. This is 100% reliable with no delays.

This definitely looks like a BUG to me or an internal issue. Is there a better way to report a bug?

Image with error attached below. FFox 107.0 (21907) When I press the "Home" button/icon in FFox for IOS to go to the startup page I am getting an error message "The URL can't be shown / WebKitErrorDomain". I believe this is an evolution of the error I reported here: [http://example.com https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009] However, it looks like there's been a FFox update in the last day (If I recall the version number correctly from the last one) and the error has changed. Reliably reproducing this: - Start FFOX - press a startup page icon to access a site OR enter a URL directly in the address line. Look at one or more pages. - press FFOX "Home" button/icon to get back to FFOX startup screen - error occurs - The URL line when the error occurs is ".enx%20la%20l". Info: I reported a '''very similar''' error here: [http://example.com https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009] about a week ago. A few days ago it cured itself. Then today it started again but with a slightly different URL and a completely different error message. However, the oddball URL tells me the two are closely related. Recap: - I've been using FFOX for years without issue on this phone. - Everything else including accessing web sites seems to be working normally. - There have been no related configuration changes on my part since the last error but it does look like FFox has updated. I don't know how to see the version number in the previous post so I'm not sure. - There have been no IOS updates on the phone in the last couple months (auto update is off) The TLD/url (.enx) does not appear to be a valid TLD. It's either something FFox is using internally or perhaps IOS is supplying it (seems unlikely but possible). I do have the usual array of sites on my startup page as icons. None of the sites iconed on the startup page has been changed recently. If I close the (al)l tabs and/or instead start a new one, I get the startup screen as expected. So there are apparently no network access issues. This is 100% reliable with no delays. This definitely looks like a BUG to me or an internal issue. Is there a better way to report a bug?
Attached screenshots

All Replies (1)

more options

No one?

Is there a better place to report bugs and seek help?

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.