Top Sites favicons missing

With this latest Android release whenever I delete the browsing history the Top Site favicons are lost too. This didn't use to happen. Given how titchy the Top Sites text… (read more)

With this latest Android release whenever I delete the browsing history the Top Site favicons are lost too. This didn't use to happen. Given how titchy the Top Sites text is now this is a real bind. Please can browsing history deletion leave these favicons alone or at least offer a sub-option to choose this behaviour?

Thanks

Asked by adams_gomez 12 minutes ago

Should i give private data to the Extension/addon?

If extension gather some private data about my activity, like for example https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/clipboardhelper/ which gather my clipboard histor… (read more)

If extension gather some private data about my activity, like for example https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/clipboardhelper/ which gather my clipboard history.

"This add-on needs to:

   Get data from the clipboard
   Input data to the clipboard
   Store unlimited amount of client-side data
   Access your data for all websites"

How to assess the resulting privacy risks?

1. Isn't there insignificant chance these data leak out thru other extensions? For example on Andorid (i am on Windows) i think that i heard that the apps has some common storage and it was/is possible one app read data of other app. Maybe it is not true and likely does not apply on Firefox on Windows.

2. or this extension send my data out to author or such? Btw. is there(why not) setting which would by default disallow extension to send data it gathered away via internet? And user would have to allow it on prompt.

Asked by #367259 21 minutes ago

Custom Firefox themes (from Firefox color) and extension slowness

It's rather insignificant. But I was just wondering if this was an issue other people experience and if it's fixable. I've created a custom theme using Firefox color and … (read more)

It's rather insignificant. But I was just wondering if this was an issue other people experience and if it's fixable. I've created a custom theme using Firefox color and am currently using it. After shutting down my MacBook and then opening Firefox (the next day typically), it would display a previous (not custom) theme for about 5 seconds before suddenly changing to my custom one. Similarly, I have downloaded the extension, 'Infinity New Tab' and customized it a lot. For some reason, when simply opening a new window in Firefox, it displays the standard, default new tab appearance. Only when I open a new tab in that window, 'Infinity New Tab' is displayed. In the home section of preferences it says that the extension is indeed controlling my new tab page. If this is out of your control then I apologize. I would appreciate any assistance or information. Thanks.

Asked by Nicholas Costa 25 minutes ago

Media control bug

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. Bu… (read more)

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. But system media pad always shows title and cover only of the very first track has been played.

Asked by 1ector 15 hours ago

Last reply by 1ector 27 minutes ago

stuck on Windscribe VPN for internet, Tbird blocked by Gmail

Windows 7. The PROBLEM is Gmail is blocking my Thunderbird login from the wired PC. Over a few years I've used the Windscribe VPN to connect this wired PC, then on exitin… (read more)

Windows 7. The PROBLEM is Gmail is blocking my Thunderbird login from the wired PC. Over a few years I've used the Windscribe VPN to connect this wired PC, then on exiting the VPN my "internet access" has reverted to my "named-by-me" home network. My main workhorse here is a PC wired to the router but in the house there are 2 laptops and 2 cellphones and 2 printers all on a wifi network. The printers are wired to this pc but wifi to the laptops. Everything still works, the laptops report, as always, "named-by-me" as the internet access. Everything still prints when called for. The phones still do calls and data over the wifi. OTOH this workhorse wired PC fails to report the regular "named-by-me" as the internet access, instead it says "Windscribe IKE V2". I've been all through the Network and Sharing Center by myself and with an ISP tech. He says the problem is I somehow disconnected from the home wifi network. And then he couldn't help me. I even uninstalled Windscribe and rebooted. No change.

Asked by rootazoid 20 hours ago

Last reply by rootazoid 34 minutes ago

my sent email folder is lost

in my thunderbird emil the folder of the sent message is gone! I read in the forum and i just tried this solution: "SOLUTION: In the account settings for "Copies & Fo… (read more)

in my thunderbird emil the folder of the sent message is gone!

I read in the forum and i just tried this solution:

"SOLUTION: In the account settings for "Copies & Folder" under "Place a copy in", uncheck the default "Sent folder on " and check the "Other" option, then select the Sent folder from the drop down along side. I suspect this problem is because the PlusNet setup places the Sent folder as a subfolder of the Inbox not alongside it. I am assuming the default option is not expecting this."

without any effects

Asked by rikyalbe 41 minutes ago

Unable to install FF as a default browser

I can no longer install Firefox als a default browser. I get an automatic detour to the Windows Store where i can 'pick' a standard app, but the FF browser is not listed … (read more)

I can no longer install Firefox als a default browser. I get an automatic detour to the Windows Store where i can 'pick' a standard app, but the FF browser is not listed there.

Asked by isabelleservaege 43 minutes ago

Problem with Sync

Hello, I am running Firefox on my Windows 10 desktop, where I have many bookmarks. I am now also using Firefox on a laptop running Linux (Kubuntu) and would like to sync … (read more)

Hello,

I am running Firefox on my Windows 10 desktop, where I have many bookmarks. I am now also using Firefox on a laptop running Linux (Kubuntu) and would like to sync it with the desktop, so that all my bookmarks are available on the Linux laptop. I have set up Sync settings, and clicked on Sync Now; then when I hover mouse on the Sync Now button it says "Last sync: 5 seconds ago". But nothing changes on the laptop -- no added bookmarks. I must be missing something, can you help? Many thanks.

Asked by kenarton10 47 minutes ago

Gmail crash frequently in Firefox 80.0.1

Gmail Google tabs ''''crash quite frequently'''' on Firefox 80.0.1 (Windows 10). This happen mostly in a specific PC ASUS DESKTOP-6V00Q5M Intel (R) Core(TM) i5-6400 CPU@… (read more)

Gmail Google tabs ''''crash quite frequently'''' on Firefox 80.0.1 (Windows 10).

This happen mostly in a specific PC ASUS DESKTOP-6V00Q5M Intel (R) Core(TM) i5-6400 CPU@ 2.70 GHz 2.70 GHz 4,00 GB

I love Firefox, but Gmail is too much important for me, so Can anybody suggest what can be the reason. Thank you Francesco

Asked by fbenzi 47 minutes ago

Local Folders missing emails after failed copy of APPDATA Thunderbird folder

After archiving my emails into Local Folders I copied the Thunderbird APPDATA folder from one PC to another, and accidentally canceled the copy operation, now my emails t… (read more)

After archiving my emails into Local Folders I copied the Thunderbird APPDATA folder from one PC to another, and accidentally canceled the copy operation, now my emails that I archived that day are missing. Tried to reinstall Thunderbird and copy the folder again, but I get same results, missing emails.

Asked by misterrobato19 50 minutes ago

Since upgrading Firefox regularly stops loading sites. Can't see pattern but restarting the app eventually works for a while

Loading bar gets to a third of the way across then stops. No addons installed. App will work fine for a little while then grind to a halt. Restarting eventually seems to … (read more)

Loading bar gets to a third of the way across then stops. No addons installed.

App will work fine for a little while then grind to a halt. Restarting eventually seems to work but only briefly.

I've had to put this ticket in on chrome because the page wouldn't load.

Same behaviour when browser is embedded in other apps.

I've tried clearing cache/data and reinstalling.

I'm trying to stick with FF as I've used it for many many years and I was hoping this would be fixed in an update but this is ridiculous.

Asked by 3manycjs 1 hour ago

u block origin not blocking ad

I've been using U block origin for quite a while and have been pleased with it's performance until today. For some reason it's not blocking an ad that it previously block… (read more)

I've been using U block origin for quite a while and have been pleased with it's performance until today. For some reason it's not blocking an ad that it previously blocked in AOL in box screen. I tried to add the element but it didn't work, although, I'm not sure if I was doing it correctly. I was able to block the ad content but not the blank ad space bar. See attached screen shot.I would appreciate it if someone would would review the procedure to block an ad. Thanks

Asked by arejfour 1 hour ago