Showing questions tagged: Show all questions

Thunderbird Saving Attachments always full screen dialog box

Back in the 70.x versions, the dialog box to save attachments could be resized. That is no longer the case - its always full screen. Is there a parameter to allow sizing … (read more)

Back in the 70.x versions, the dialog box to save attachments could be resized. That is no longer the case - its always full screen. Is there a parameter to allow sizing controls on that window?

Asked by bigpalmsr 1 minute ago

Browser Completely Unresponsive

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be … (read more)

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be stuck loading until I restarted Firefox. I tried restarting my computer as well, but that didn't work either, as the issue just came back within a few hours.

Sooo I went to google to search for answers. I got to a forum (https://support.mozilla.org/en-US/questions/881250) that seemed promising, and edited my network.http.max-connections value from 900 to 48, as the chosen answer suggested. I figured if it didn't work, I could always just change it back.

How wrong I was.

Not only did it not work, it prevented me from doing anything. Now when I open Firefox, nothing loads. I can see the toolbar, search bar, and my bookmarks, but the actual screen is blank. No widgets with my frequently visited sites and some news stories, no homepage, just blankness. When I enter a url or do a random search or even try to open about:config, nothing happens. It doesn't even show a loading icon.

I attempted to refresh Firefox, but it got stuck in the loading stage, which I attributed to my already breaking it somehow. So I uninstalled and reinstalled Firefox. But no dice. It's still entirely unresponsive.

Any help would be appreciated. Please keep in mind I'm largely computer illiterate!

Asked by hanentr 1 day ago

Last reply by hanentr 30 minutes ago

Issues with Yahoo Mail tab CLOSING after download

Since the most current Firefox update in June 2022, when in Yahoo Mail and downloading an attachment, as the download complete, the Yahoo Mail tab is automatically closin… (read more)

Since the most current Firefox update in June 2022, when in Yahoo Mail and downloading an attachment, as the download complete, the Yahoo Mail tab is automatically closing, requiring I to go to 'History', then 'Recently Closed' tabs to re-open it. This happens Every.Single.Time I download photos and scanned docs from email. Again, this has never happened before - only with the recent Firefox update. I have 2021 a MacBook Pro.

Asked by dawnpdavis 1 month ago

Last reply by nof_j 43 minutes ago

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Loads and works properly in Chrome

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Was working prior to that update. Loads and works properly in Chrome. Have cl… (read more)

Facebook Messenger will not load. Firefox was updated to 103.0.2 (64-bit) on August 9, 2022. Was working prior to that update. Loads and works properly in Chrome. Have cleared cookies and cache.

Asked by rsnell1 1 hour ago

Unable to access many sites, which I could previously

Until recently my browser accessed all the sites I have used for years and now I cannot access them. As an example the message I receive is "You don't have permission to … (read more)

Until recently my browser accessed all the sites I have used for years and now I cannot access them. As an example the message I receive is "You don't have permission to access "http://booking.jetstar.com/au/en/booking/select-flights" on this server".

Reference #18.62052017.1660274157.1f6107dd Other sites like my banking site I can access freely on Edge but cannot on Firefox. No error message in that case, just says error try again. All this started after I loaded Norton. I have had them look at the system, and they have, but also point out that it is not them as I can access the site from Edge. I have looked at the help page and their are thousands of people with the same query but no fixes! As a long term supporter of Firefox I am disappointed that I now have to use Edge to do most of my business. HELP

Asked by arf112 2 days ago

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 1 hour ago

Can't send emails thru Thunderbird software on my laptop

Since resetting my computer and reinstalling Thunderbird, I keep getting an error message when I try to send emails: The mail client submitted this message with bare line… (read more)

Since resetting my computer and reinstalling Thunderbird, I keep getting an error message when I try to send emails: The mail client submitted this message with bare line feeds, which cannot be sent via SMTP protocol DATA command and receiving system does not support BDAT. I can go online and successfully send emails, but not using the Thunderbird software like I used to before the computer reset and re-install.

Asked by steve7u 7 hours ago

Last reply by steve7u 1 hour ago

Cannot login to spectrum

Hi, I have a laptop with windows 10 on it latest version of I was up-to-date and I have the latest version of Firefox and streaming like Netflix and Amazon and I will wor… (read more)

Hi, I have a laptop with windows 10 on it latest version of I was up-to-date and I have the latest version of Firefox and streaming like Netflix and Amazon and I will work fine no problem at all but something happened to my ability to log into spectrum it’s a TV thing that I use and I try to login with my credentials and it just recycles there’s no error message nothing I’ve tried pretty much everything clear cookies for the suicides and I’m stuck any suggestions possible I’ll try to include a video thank you. I try to attach a video but it doesn’t work sorry

Asked by gcohen6 4 hours ago

Last reply by RobertJ 2 hours ago

Downloading with Firefox stops several times.

Downloading with Firefox stops repeatedly and is very annoying. Sometimes first get the following message that Firefox "..nloads\CZ5EEAZM.exe.part could not be saved, bec… (read more)

Downloading with Firefox stops repeatedly and is very annoying.

Sometimes first get the following message that Firefox "..nloads\CZ5EEAZM.exe.part could not be saved, because the source file could not be read. Please try again later, or contact the administrator of the server. " (see sattach creenshot)


After pressing repeat too many times, the file will finally be downloaded. Sometimes it doesn't work and Firefox crashes.

Question, who recognizes the problem and more importantly how do I solve it?

Systeminfo: Editie Windows 10 Home Versie 21H2 Installatiedatum ‎8-‎12-‎2021 Build van besturingssysteem 19044.1889 Ervaring Windows Feature Experience Pack 120.2212.4180.0

Firefox version 103.0.2 (64-bits)

Asked by Diederik-_- 2 days ago

Last reply by jonzn4SUSE 11 hours ago

Missing Forward/Back buttons when playing videos & frequent pauses to load content.

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos.… (read more)

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos. They are just to the right of the play clocks at the bottom left of the video image. I checked and they are still there for the same videos played on my desktop, so I know that this is not due to the content provider. Is this a mistake, oversight in a recent upgrade, or do I have to switch browsers?

2. For a lot longer than the missing buttons in #1 above, my phone occasionally gives the whirling circle that indicates that it is loading content. In the past when it stopped to load, it restarted in the exact same place, and I didn't miss anything. But now, for some time it seems like the video continues to run so that when the load catches up, the video picks up sometime later than when it stopped, so I miss some of the video. There was a workaround before you took the Forward/Back buttons away, because I could just back up to the point that the video stopped, but now it is a royal pain to get back to the correct spot. In my darker moments, I might think that this is a conspiracy, to make me miss important parts of my videos, but then I come back down to Earth.

I really want the buttons back because I use the Forward button to skip content that I am not interested in, and if you could give me some cure for the frequent loading pauses I would be grateful.

Bruce Killy

Asked by Bruce 3 days ago

Last reply by Paul 3 hours ago

Firefox Freezes when I copy links

Over the past few weeks, any time I copy a link, whether it's an email address or a URL, from within any page while using Firefox, FF will freeze? Pause? not respond.. fo… (read more)

Over the past few weeks, any time I copy a link, whether it's an email address or a URL, from within any page while using Firefox, FF will freeze? Pause? not respond.. for 5 - 15 seconds. I've not done a reset yet.. Windows 11, 16GB RAM, 2GB Video, religiously updated and maintained laptop

Asked by BRAM SCOLNICK 3 hours ago

"Something Went Wrong" message on Firefox ONLY when trying to make Messenger voice or video calls

I've spent quite a bit of time on this. This error is on Firefox only, has been continuous for I believe three days. I troubleshot everything that I know to be possible. … (read more)

I've spent quite a bit of time on this. This error is on Firefox only, has been continuous for I believe three days. I troubleshot everything that I know to be possible. My camera and microphone work just fine everywhere but on Messenger using the Firefox browser...

Asked by beckykale.1 3 hours ago

Very slow loading pages and videos

Loading regular pages like HomeDepot or Wellsfargo are very slow. Can take 30 sec. Videos from CNN or Youtube can take 1 min top load if at all. I have gigabit internet … (read more)

Loading regular pages like HomeDepot or Wellsfargo are very slow. Can take 30 sec. Videos from CNN or Youtube can take 1 min top load if at all. I have gigabit internet and pages load withing 2 sec on Microsoft Edge. I have tried complete removal and reinstallation of Firefox. I have default theme and no extensions installed. I have tried turning off Norton 360 firewall and antivirus, starting Firefox in safe mode, starting Windows 10 in safemode. Nothing helps. Have not only scanned computer with Norton but also with Malwarebytes and found no adware/ viruses. HTML5 seems to be working fine according to a diagnostic page I visited. Firefox works great on my laptop from same internet connection. Have 40 gigabytes free space on disk drive. Please help

Asked by bperryiii 3 hours ago

CUSTOM filter only works from Message Filter Run Now Button

I have created a CUSTOM message filter, but it only works from the Run Now button in the Message Filters Window. The Filter does not work when using it from the menu b… (read more)

I have created a CUSTOM message filter, but it only works from the Run Now button in the Message Filters Window. The Filter does not work when using it from the menu bar Tools/Run Filter on Message

What am I doing incorrectly,,, or forgetting to do???? Thanks

Create a folder called TEST, in Local Folders to use for the test Have an email message with Reply to available in selected folder to apply the filter for test then; 1. Select TOOLS from menu 2. Open Message Filters 3. In Filters for; Select a FOLDER from the drop down menu to apply the new filter 4. Click NEW to enter the Filter Rules window 5. Type in a new Filter NAME (TEST) 6. UNclick - Apply Filter when Getting New Mail 7. Select the Match all of the following ; 8. Select CUSTOMIZE from drop down menu in the first column 9. Now in Customize Headers window 10. Enter new header name in New Message Header; using hyphens in place of spaces (Reply-to) 11. Click OK Return to Filter Rules Window

       Select the  Match all of the following ;

1. Select the Reply-to from the drop down menu in the first column 2. Select contains in the second column 3. Type in the data to use for a filter match in the third column (@website.com)

       Under Perform these actions;

1. Select Move Messages to 2. Select Folder (TEST) 3. Click OK

Go to email inbox of selected folder Highlight or Open the test email containing the Reply to

Go to the menu bar Tools" Click on "Run Filter on Message Nothing happens

Go to the menu bar Tools" Click Message Filters Click Run Now --- success, the test email is sent to the TEST folder in Local Folders

Asked by phycweb-site 4 hours ago

Some emails are immediately being sent to Archive, can't make Archiving stop

I have done everything I have read about to TURN OFF Archiving. I don't want it. I have gone into account settings for all accounts and unchecked Archiving. I also wen… (read more)

I have done everything I have read about to TURN OFF Archiving. I don't want it. I have gone into account settings for all accounts and unchecked Archiving. I also went into the config editor and set mail.identity.idx.archive_enabled to false for all identity IDs.

Still, messages that have recently been sent, received, or even in draft mode are sent to Archive. When I say recent, I mean as quickly as an hour or less. If I move them back to the proper folder, they soon get sent back to Archive. Maddening.

How can I totally drive a stake in the heart of Archiving? I do not want it and it is making my work very difficult.

Side note: When I have cleaned out the Archive folder, at times one or more blank emails with a date of 1969 will show up there as unread.

Asked by thunderbird9 4 days ago

Last reply by thunderbird9 5 hours ago

Thunderbird suddenly won't send email.

I compose a message in TB then try to send. It hangs up on the "Sending" message bar and never completes. It worked yesterday. Windows 10 update last night now it does… (read more)

I compose a message in TB then try to send. It hangs up on the "Sending" message bar and never completes. It worked yesterday. Windows 10 update last night now it does not work. Coincidence?

Asked by filmlabrat 10 hours ago

Last reply by Tom 5 hours ago

After a clean install windows 11, Thunderbird 102.1.2 doesn't check password.

Hello, I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressi… (read more)

Hello,

I did a clean install windows 11 21H2, installed Thunderbird 102.1.1 and later 102.1.2 in the wizard i copyed my password and all the other info imap, after pressing ready checking password keeps on checking noting happens.

My password is correct and also all the other setting.

Must be a bug in the program.

Asked by Erwin05 5 days ago

Last reply by Toad-Hall 6 hours ago