Media control bug

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. Bu… (read more)

Firefox 81, media control function has a bug. All the sites that I use work with it normally. Except VK. Controlling functions like pause, prev or next are working ok. But system media pad always shows title and cover only of the very first track has been played.

Asked by 1ector 14 hours ago

Last reply by 1ector 2 minutes ago

u block origin not blocking ad

I've been using U block origin for quite a while and have been pleased with it's performance until today. For some reason it's not blocking an ad that it previously block… (read more)

I've been using U block origin for quite a while and have been pleased with it's performance until today. For some reason it's not blocking an ad that it previously blocked in AOL in box screen. I tried to add the element but it didn't work, although, I'm not sure if I was doing it correctly. I was able to block the ad content but not the blank ad space bar. See attached screen shot.I would appreciate it if someone would would review the procedure to block an ad. Thanks

Asked by arejfour 19 minutes ago

Mozilla Firefox ESR 78.1.0.7508 on windows server 2012 r2

Hello! Which version of the program can run on windows server 2012 r2? Now i use ESR 78.1.0.7508 and when mozilla starting, i get error message: Имя события проблемы: APP… (read more)

Hello! Which version of the program can run on windows server 2012 r2? Now i use ESR 78.1.0.7508 and when mozilla starting, i get error message:

Имя события проблемы: APPCRASH

 Имя приложения:	firefox.exe
 Версия приложения:	78.1.0.7508
 Отметка времени приложения:	5f18697c
 Имя модуля с ошибкой:	StackHash_76e0
 Версия модуля с ошибкой:	0.0.0.0
 Отметка времени модуля с ошибкой:	00000000
 Код исключения:	c0000005
 Смещение исключения:	PCH_5C_FROM_exploitblocker+0x0000000000028D64
 Версия ОС:	6.3.9600.2.0.0.16.7
 Код языка:	1049
 Дополнительные сведения 1:	76e0
 Дополнительные сведения 2:	76e01b5ae902244ef9386752a294668d
 Дополнительные сведения 3:	66e4
 Дополнительные сведения 4:	66e4c985b77da2db815dca705da6d0c7

Asked by CargoVova 48 minutes ago

css doesn't work in the acrual version of the browser

good day! I really like your browser and enjoy working with it. I am a website developer and I really like your tools for webmasters! But recently I have encountered a cr… (read more)

good day! I really like your browser and enjoy working with it. I am a website developer and I really like your tools for webmasters!

But recently I have encountered a critical problem! I have a site on my local server (Denwer WAMP) that I'm working on.

I make changes to the site's css and see how it is displayed in firefox.

But there are no changes-through the inspector you can't see that I changed something in the css. At the same time, if I open the same site in another browser, for example, in Chrome, all the changes are visible. And firefox does not display until you completely clear the site you are working on from the history, because even a forced update via ctrl+shift+r does not give results!

look at the picture - an empty block appeared in chrome, but in firwefox it simply does not show css

Asked by dante mirazh delvengo 2 days ago

Last reply by dante mirazh delvengo 54 minutes ago

Animated SVG not working for firefox

Hi, I'm having an issue with an SVG, it is rotating around the wrong origin and portions of it are not showing up. It is working fine on chrome and bing. I'm pretty new t… (read more)

Hi, I'm having an issue with an SVG, it is rotating around the wrong origin and portions of it are not showing up. It is working fine on chrome and bing. I'm pretty new to web development, I've tried using the -moz- prefix everywhere it may be applicable but it hasn't worked. The code can be seen here:https://codepen.io/McTastic/pen/wvGRwvg

Asked by sean.mcmahon87 1 hour ago

When using letter "A" I have issues and weird dot lines

So recently I've noticed that I get lots of problems with firefox and one of them being that when I use letter "A" in my brower it acts as tabulation or simply direct me … (read more)

So recently I've noticed that I get lots of problems with firefox and one of them being that when I use letter "A" in my brower it acts as tabulation or simply direct me to search engine front page instead of letting me write the search.

Also I've noticed that on some sites when I'm interracting with input boxes or otherwise browsing I get some kind of dotted lines going criss cross on my browser which is really weird but so far have not caused any major issues. But regarless would be nice to not be there.

Any ideas what's wrong and what I can do to fix it?

Asked by S. 1 day ago

Last reply by S. 1 hour ago

Import personal pfx certificate via policy.json

Hello, I'm trying to setup basic policy.json file to configure firefox for all my users. I'm stuck in one step, we require SSL client certificate to access our intranet.… (read more)

Hello, I'm trying to setup basic policy.json file to configure firefox for all my users. I'm stuck in one step, we require SSL client certificate to access our intranet.

1.So far we are importing personal *.pfx file via Firefox GUI in personal tab, but I want to import this cert via policy.json and So far im not able to do it, I dont know how to set requiret certifacate password.

2. I was also thinking using Windows cert store. I imported certifacete to Windows and set flag security.enterprise_roots.enabled to true in about:config. But firefox is not using it. However Edge is working just fine.

Only way i was able to get website working so far is manualy importing that certificate via Firefox GUI.

Which way should I go? And do you have any tips how to get it working? Thanks a lot.

Asked by siba2 2 hours ago

Some videos does not play saying "you'r browser is not supported".

I am using the new openSUSE 15.2 for quite some days now. But when I try to watch stream on youtube the video does not show up instead it says "Your browser does not curr… (read more)

I am using the new openSUSE 15.2 for quite some days now. But when I try to watch stream on youtube the video does not show up instead it says "Your browser does not currently recognize any of the video formats available ". The same happens with some videos on youtube with same message. On twitch I get a error saying "This video is either unavailable or not supported in this browser". I tried to install the official Firefox 80.1 too but was stopped with the same result.

Asked by aadeebmonowar 1 day ago

Last reply by aadeebmonowar 2 hours ago

table elements grows non stop when hover over the table or over the mozilla inspector

Hi, i am using mozilla 80 with Ubuntu 18.04. I am developing a website and use some CSS :hover. When i am hovering over the elements of a table where i :hover applied, th… (read more)

Hi, i am using mozilla 80 with Ubuntu 18.04. I am developing a website and use some CSS :hover. When i am hovering over the elements of a table where i :hover applied, the cells are growing non-stop and the size is not restoring if i stop hovering. The same happens, if i hover over the firefox inspector where the html code is shown.

With the same code in Opera, it is not happening.

Can u help?

Cheers,

Simón

Asked by simongolpe 2 hours ago

'data:image' data links in page info. How to identify location/allow retrieval without turning off tracker blocking?

One of the sites I regularly use (tesco.com) seems to have changed the way it gets thumbnail images of products, so that they no longer show up unless I turn off script b… (read more)

One of the sites I regularly use (tesco.com) seems to have changed the way it gets thumbnail images of products, so that they no longer show up unless I turn off script blocking for a whole page. (Once I've got one page working, it continues working for the other pages, even if scripts are 'blocked' on those!?)

In the page info I see that the non showing images are only represented by 'data:image' followed by gif.64 and a long string of letters. I understand that this is an html link converted to data, but I don't know why, and have never seen this before. If I copy the 'link' into a new tab, it just goes to a black page. One time I did get a warning pop up from 'NoScript' that the page was doing some dodgy sort of call out, and 'did I want to disable it on this site'. I think it said the call out was to one of the Google sites, but I can't find any way to show this information when NoScript isn't warning me about it; and I can't seem to make 'NoScript' do the pop up every time I try to search with the data link: most times it just goes to the black page: only once or twice has it showed me the warning. I don't understand what's going on.  :/

First time 'NoScript' gave the warning, I opted to 'allow this linking for this page', and the thumbnails then showed up, and the 'data:image' link info was replaced with a normal link to a jpg picture (odd because the data link had been prefixed 'gif;64' ?). I then wanted to know which script to enable for future use, but, when I disabled all the page scripts again, the thumbnails stayed there, and continued to work on the whole site: not just the current page!

When I logged out, and came back to continue shopping later, whatever the setting was, had been lost, and I had to go through the rigmarole of allowing all scripts, to get the thumbnails to show, and then turning off all but the main domain permission afterwards.

Can someone please explain what these data links are, and how to see where they are really aimed/what site a picture is actually on, before just letting them connect. And so how to allow just the exception that's needed to show the thumbnails.

Sorry if this sounds dumb, but it's all new to me.

Many thanks for any enlightenment.

Asked by Spamlet 15 hours ago

Last reply by Spamlet 9 hours ago

Why Am I Unable to Make Calls on Computer From Google Hangouts in Firefox 78.0.1?

I'm having a problem making outgoing phone calls from Google Hangouts from my Firefox 78.0.1 browser on my Mac running OS 10.13.6 High Sierra. Can anyone tell me what to … (read more)

I'm having a problem making outgoing phone calls from Google Hangouts from my Firefox 78.0.1 browser on my Mac running OS 10.13.6 High Sierra. Can anyone tell me what to do to get this working? Every once in a while it works, but most of the time it will not. I have the same issue when I try doing it via Chat out of my Gmail account.

What happens is that when I execute to dial the number, the dialer pops up and instantly closes, and the call does not go through. That dialer will not stay open, and it must forthe call to work. This happens whether I try to use it online from https://hangouts.google.com/ or out of a Gmail e-mail account via Google Chat, which is included in the e-mail account.

I prefer to use Firefox rather than Google Chrome. But in testing, I find I can make outgoing calls from Chrome.

Once in a while, this works. In my Google search, I did find one assertion that it no longer will work out of Firefox because Firefox has stopped supporting plug ins (I had no idea -- then Flash also should not work, but it does, I can watch flash videos, so I'm doubtful plugin support is the issue).

Yet, I do find that Firefox actually offers a Google Hangouts add on! I don't see how that could be if it can't be supported for lack of a plugin. I installed that, closed and reopened Firefox, and tried to dial out of it. Same problem, dialer flashed open and closed, it did not dial out.

Again, I note, sometimes, rarely it seems, it will work. It should not do even that if it requires a plugin that is not there. I didn't see anything in settings that I would expect could be related.

I also note, I have tested it on a Windows 10 laptop, again out of the current Firefox, and same issue. So it doesn't appear the problem is necessarily linked to my Mac, its linked to Firefox. I suspect Firefox will have to do something to be compatible with Google Hangouts and Google Chat.

Asked by hangouts1004 2 months ago

Last reply by hangouts1004 13 hours ago

Text and icons on tabs doesn't focus or activate the tab, the area outside of the tab does

It seems that the text and icons on my tabs have stopped working. Nothing happens when I click them. If I click the tab outside of the text or icon, they work as expected… (read more)

It seems that the text and icons on my tabs have stopped working. Nothing happens when I click them. If I click the tab outside of the text or icon, they work as expected. This is driving me crazy! Anyone have an idea of what's going on?

Details:

  • Clicking the text on a tab doesn't focus that tab, nothing happens
  • Clicking just below the text, but inside of the tab, activates the tab as it should
  • Same is true for the new tab button
  • Pinned tabs are not affected, they work fine
  • Hovering over the tab doesn't highlight the tab, unless you hover below the tab

What I've tried, that didn't work:

  • Tried a full "Reset Firefox"
  • Started Firefox in Safe mode with
  • Switched from Firefox beta to Firefox stable by reinstalling from scratch

Mitigation:

  • Maximizing Firefox makes all the tabs work again (!)

Context:

  • This started happening after I had my computer hooked up to an external screen. I've tried connecting to the same monitor again, but this doesn't change the current broken behaviour.

I'm running out of ideas, could anyone tell me what's going on?

Asked by EmilStenstrom 13 hours ago

Firefox tabs not saved on restart

The subject line says it all. Firefox version 80.0.1 (64-bit) running on Ubuntu. The Preferences / Startup / Restore previous session is ticked. Deleting sessionstore fil… (read more)

The subject line says it all. Firefox version 80.0.1 (64-bit) running on Ubuntu.

The Preferences / Startup / Restore previous session is ticked. Deleting sessionstore files (as per https://support.mozilla.org/en-US/questions/1185765) doesn't fix this. There are no Restore Previous Session item available anywhere (https://support.mozilla.org/en-US/questions/1261571)

This appears to have happened only since the latest update. I typically work with 20-30 opened tabs at a time, so this is very annoying, and it it wasn't for the Session History Scrounger for Firefox I'd be totally screwed. (The latest Firefox version also runs cripplingly slow at times, often consuming 100% of CPU according to 'top'.)

Asked by firefox474 16 hours ago

Last reply by firefox474 16 hours ago

Random tabs never load ("rotten" FF sub-processes?)

First I need to point out I'm very difficult user for FF :) Right now I have 52 windows and 476 tabs open This not a hardware problem as I have good CPU (Ryzen 5 3600) an… (read more)

First I need to point out I'm very difficult user for FF :) Right now I have 52 windows and 476 tabs open

This not a hardware problem as I have good CPU (Ryzen 5 3600) and 64 gigs of memory - running FF 80.0.1 x64 on Windows 10 19041 x64

Until recently everything was fine - I'm not able to tell when that changed but it's just few days

When I start FF, some tabs (from "restore" session) never load. Tab just shows its loading but never finishes. Moreover if I try to open new tabs, they RANDOMLY also never load - doesn't matter which site/page (in other browser same url opens instantly). I need to open X new tabs, paste URL and hit enter into each and after a while the Xth tab loads instantly. X is changing - with freshly started browser its something like 2-4 new tabs. Later it can be 10 or more until "I find" the tab which loads. When I do that, i can open Dev Tools before pasting URL - Networking tab shows no requests, nothing. Same with right-clicking links in working tabs (open link in new tab).

Working tabs are usually good - left clicking links or F5 works fine. But if the tab is left open for some time without activity, it can also stop working (F5 doesn't help)

What i tried: - disable my Firewall (Kaspersky) - restart FF in safe mode without plugins - no "clear cache and cookies" as its not related to any specific site or page

I got the idea recently that maybe there is some problem with FF processes "rotting" (multi process architecture) so I'v tried to kill some of the sub-processes in Task Manager. Of course its hard to find the right one but I'v managed multiple times to hit the right process and suddenly all "loading forever" tabs showed as "crashed" and when I hit "Restart all crashed", all loaded instantly

Any help appriciated! Thanks!

Asked by michal.liwoj 16 hours ago

Every webpage I visit shows on Highlighted, Bookmarks and Top Sites!

I have no time to kill all these unnecessary things! I can't find any needed bookmark in this avalanche! My work makes me visit a lot of pages every day and now I am abso… (read more)

I have no time to kill all these unnecessary things! I can't find any needed bookmark in this avalanche! My work makes me visit a lot of pages every day and now I am absolutely buried in this ocean of urls that I had to visit only once. The disaster happened after the upgrade to 80.0.1 (64 bit). I tried to forbid Highlighted and Top Sites and use Pocket for the bookmarks I need but it is awfully uncomfortable. What am I to do?

Asked by goodwordland 6 days ago

Last reply by goodwordland 16 hours ago

Firefox tabs not saved on restart

The subject line say it all. I'm running version 80.0.1 (64-bit) on Ubuntu. Preferences / Startup / Restore Previous Session is ticked. Deleting all sessionstore files… (read more)

The subject line say it all. I'm running version 80.0.1 (64-bit) on Ubuntu.

This appears to have only happened since the last upgrade. I regularly work with 20-30 tabs open at a time so it's very annoying, and if it wasn't for the Session History Scrounger for Firefox (https://www.jeffersonscher.com/ffu/scrounger.html) I'd be totally screwed. The latest version is also cripplingly slow at times, frequently consuming 100% of CPU as shown by the 'top' command.

Asked by firefox474 16 hours ago

tabs is crashing

1-2 weeks ago tabs just randomly started to crash, it happens when i am trying to create new tab. after that, adblock extension in the toolbar stops working and buttons d… (read more)

1-2 weeks ago tabs just randomly started to crash, it happens when i am trying to create new tab. after that, adblock extension in the toolbar stops working and buttons do not respond as shown on the screenshot 2. the problem was both on the old version of the add-on and remained after the update of the add-on. on the 3rd screenshot shows how it supposed to work.

Asked by Evil_Raccoon 16 hours ago