open new window from links and +, instead of a new tab

I have the latest version of firefox as of 6/8/23. I want to be able to click on a link and the + sign on the upper left webpage, (next to the tab) to open a new window,… (read more)

I have the latest version of firefox as of 6/8/23. I want to be able to click on a link and the + sign on the upper left webpage, (next to the tab) to open a new window, not a new tab. I have been able to do this since firefox was invented many years ago, but suddenly the option for that in settings appears to have disappared. When I uncheck the box in the tab section in settings, "open links in tabs instead of new windows", it is still opening links in tabs. Is there a way to stop the link from opening in a new tab, and instead open a window in a new browser any more? If not, I will be sad to switch over a browser that can still do this. Hopefully someone will provide a solution. While many online posts refer to a "options" button, I only see "settings" button (when I click on the three lines in the upper right).

Asked by leiko49 21 minutes ago

I can't access my account. Help change email address

My old juno account is defunct. I want to keep my account using gmail address. I tried but Mozilla sends a code to my defunct juno account. Will I need to open a new acco… (read more)

My old juno account is defunct. I want to keep my account using gmail address. I tried but Mozilla sends a code to my defunct juno account. Will I need to open a new account? Please send help to kflayton@gmail.com.

Asked by Katharine 50 minutes ago

Just got updated to ver 114 and have problems with magnified screen.

Win 10, FireFox ver 114 just got update on 6/6. Been using FireFox for years w/o any problems until this latest update. Ever since, "Twitter.com" and "Tweetdeck.Twitter… (read more)

Win 10, FireFox ver 114 just got update on 6/6.

Been using FireFox for years w/o any problems until this latest update.

Ever since, "Twitter.com" and "Tweetdeck.Twitter.com" both have super magnified screens. All other ones are slightly magnified.

I have 5 columns in Tweetdeck that used to show up completely but only 4 show now--see attached. When I log out of Tweetdeck it takes me to a screen that says "Page isn't redirecting properly" and I can't type the URL and get back to a normal screen--instead it takes me back to my already magnified and logged in screen.

How in the heck can I correct this???? It's driving me crazy!

Thanks for any help you can provide!

Asked by phycoinsc3 57 minutes ago

Browser wont load

Hi Good Morning. For some reason, my browser will not load -- I get an error message saying "unable to connect." I've been using this browser for years....never had a p… (read more)

Hi Good Morning. For some reason, my browser will not load -- I get an error message saying "unable to connect." I've been using this browser for years....never had a problem. My Google and Microsoft browsers work....so this is Mozilla issue. Please help as I prefer to use Firefox.

You can reach me at md202007@gmail.com.

Thanks, Mitch

Asked by md202007 1 hour ago

Cannot Post to Forum

We had a power failure last night. Now i cannot post to Historum (although I can read it). Error message says "Oops! We ran into some problems. Please try again later. … (read more)

We had a power failure last night. Now i cannot post to Historum (although I can read it). Error message says "Oops! We ran into some problems. Please try again later. More error details may be in the browser console." I've been on this for 2+ hours, have restarted and cannot understand console message.

Asked by ness2 1 hour ago

Microsoft edge issue

I can't login to Playnow. Microsoft Edge Geolocation Issue Since the release of Microsoft Edge versions 114.0.1823.37 and 114.0.1823.41, there have been numerous repor… (read more)

I can't login to Playnow.

Microsoft Edge Geolocation Issue

Since the release of Microsoft Edge versions 114.0.1823.37 and 114.0.1823.41, there have been numerous reported cases of geolocation issues resulting in players being unable to log in to Playnow.com. We recommend using an older version of Microsoft Edge (113.0.1774.57) or using another browser such as Chrome .

Asked by Hangmeover 2 hours ago

changing autofill of email address

I wish to change the autofill of the email address when I log in to my yahoo email account . I think I need to get onto the ' Menu Panel ' but I don't know how to do this… (read more)

I wish to change the autofill of the email address when I log in to my yahoo email account . I think I need to get onto the ' Menu Panel ' but I don't know how to do this . Thanks

Asked by Sopwith 2 hours ago

Right click freeze crash

currently FF 114.0 started about mid Feb 2023 i started to get right click lockup freeze FF updated a few times problem still there only way was to close and reopen win7… (read more)

currently FF 114.0 started about mid Feb 2023 i started to get right click lockup freeze FF updated a few times problem still there only way was to close and reopen win7 64 Pro 8gb ram 4gb GC i7cpu my win 10 is fine same FF version happens every so often but gen every day

Asked by Kevy 2 hours ago

Form <input> tags misinterpreted in firefox, not IE , Chrome

[Yesterday 12:57 PM] Mills, Ed Our HTML for has this: <input type='hidden' id='dir' name='dir' value='datasets/open/2023-06-07_09:54:40'> <input type='hidden' i… (read more)

[Yesterday 12:57 PM] Mills, Ed Our HTML for has this:

<input type='hidden' id='dir' name='dir' value='datasets/open/2023-06-07_09:54:40'> <input type='hidden' id='fileCount' name='fileCount' value='0'>

When posted , both IE and Chrome have: $vars{dir} = 'datasets/open/2023-06-07_09:54:40' $vars{fileCount}=0

BUT, Firefox 114.0 has only this: $vars{dir} = 0

Since it appeared that firefox was somehow "merging" the two tags into one, I reversed the order to this to see if the new first var would post. But instead, now this works 100% fine: <input type='hidden' id='fileCount' name='fileCount' value='0'> <input type='hidden' id='dir' name='dir' value='datasets/open/2023-06-07_09:54:40'>

The system is working again. chatAI suggested a few things like updating firefox (I did) , but nothing they suggested worked. Only my reversal worked.


Thoughts?

Asked by spydox 3 hours ago

Zoom in and zoom out css not working

i want to zoom in and zoom out screen content using zoom css according to my screen it's working fine in Google crome browser but not working in Mozilla Firefox browser… (read more)

i want to zoom in and zoom out screen content using zoom css according to my screen it's working fine in Google crome browser but not working in Mozilla Firefox browser

https://prnt.sc/brKa31ZMK1LE

Asked by khyatipanchal2 4 hours ago

Firefox < 1.5.0.9 / 2.0.0.1 Multiple Vulnerabilities (23930) / Firefox < 1.0 Multiple Spoofing Vulnerabilities (14181)

The remote Windows host contains a web browser that is affected by multiple vulnerabilities. Description The installed version of Firefox is affected by various security… (read more)

The remote Windows host contains a web browser that is affected by multiple vulnerabilities. Description

The installed version of Firefox is affected by various security issues, some of which could lead to execution of arbitrary code on the affected host subject to the user's privileges.

Solution Upgrade to Mozilla 1.7.1 / Firefox 0.9.2 or later Upgrade to Mozilla 1.7.3 or later. Upgrade to Firefox 1.5.0.9 / 2.0.0.1 or later. Upgrade to Firefox 1.5.0.11 / 2.0.0.3 or later Upgrade to Firefox 1.5.0.10 / 2.0.0.2 or later Upgrade to Firefox 1.5.0.12 / 2.0.0.4 or later

Where are the patches/updates for this vulnerability located on the Mozilla homepage?

Asked by starks.nicholas 2 days ago

Last reply by starks.nicholas 4 hours ago

website doesnt work on the newest version of firefox why is this

Our Company website www.sharetrackin.com Doesnt display correctly in the new version of firefox. Up to version 113 it displays perfectly but version 114 the logo does… (read more)

Our Company website

www.sharetrackin.com

Doesnt display correctly in the new version of firefox.

Up to version 113 it displays perfectly but version 114 the logo does display correctly and the ssl doesnt seem to work

Please check the url if needed

Asked by rowlesgeorge3 4 hours ago

Infinite number of duplicate download windows

I just spent 15 minutes browsing and downloading a lot of images. When I was done I looked at my downloads folder and saw only half of them there. I checked the download … (read more)

I just spent 15 minutes browsing and downloading a lot of images. When I was done I looked at my downloads folder and saw only half of them there. I checked the download history in firefox, and couldn't see some files. They were not queued or in progress. They weren't in the download list at all.

I reproduced this. I downloaded an image again. Right click, save as, click save. Then that image doesn't appear in the download history.

I tried some variations. Hitting enter instead of clicking save. Opening the image in a new tab and using ctrl-s.

Still, no image in the download history or on disk.

I quit firefox and re-openned. Still the file didn't appear on disk or in the download history.

Then I kept trying, and I got a second issue, which I think is related.

Often when I save an image, instead of one window popping up asking me where to save it, I get a second window popping up ontop of that, then a third, then a fourth. All ontop of each other. All asking the same thing. They take the focus, so it's not possible to interact with the main firefox window to continue browsing.

Sometimes if I hit enter literally 50 times then it will save the same image repeatedly, and eventually I can go back to browsing.

Sometimes there's more than 50 popup windows (my hunch is more than 100). My only solution then is to quit firefox forcefully. Which is annoying if I have state in other tabs that I don't want to lose.

This has happened many times over many weeks. It only happens on some file saves. I can't figure out why it happens on some, not others. (Right click > save, and also ctrl-s, they both do the same thing.)

This form won't let me attach a screen recording. Only screenshots. That's annoying because you can't really see the behavior from the screenshot. But I'll try. See the dark black border outside the download dialogue? That's normally a very faint transparent shadow. But because there's so many duplicate windows all exactly ontop of each other, those multiple transparent shadows have become opaque.

What you can't see from a static screenshot is that I could see each window appear ontop of the other. If I try to select the filename text and edit it, very quickly another window appears ontop with the default filename again. I can see the Firefox icon in the Gnome bar on the left shaking every time a new window pops up.

(Hmm, it looks like I can't *upload* screenshots either. I click browse, select a file, and then it doesn't get uploaded.)

I'm on Ubuntu 22.10 with Wayland.

I don't know if this issue is a bug in Firefox, or in Gnome. I've only seen this behavior with Firefox in Gnome. Not Firefox on another DE/OS. And not any other application in Gnome. This behavior has been intermittent since I bought this laptop and installed Ubuntu about a month ago.

Asked by grassyBanana 5 hours ago

Emails not displaying

inbox displays the subject and date only of new emails ie NO message is shown nor any activity eg delete, forward etc. Double click on email and it is displayed in a new … (read more)

inbox displays the subject and date only of new emails ie NO message is shown nor any activity eg delete, forward etc. Double click on email and it is displayed in a new window

Asked by philipinjozi 5 hours ago

Firefox Dev Edition 115.0b2 ignores `browser.link.open_newwindow.override.external` pref on OSX

Firefox DE set as the default browser. When clicking an external link, a new window is opened with one tab, the URL address bar is blank. Restarting in troubleshooting … (read more)

Firefox DE set as the default browser. When clicking an external link, a new window is opened with one tab, the URL address bar is blank. Restarting in troubleshooting mode does exhibits the same behaviour.

If anyone else can duplicate this issue I will file a Bugzilla report.

Asked by neil100 5 hours ago