Showing questions tagged: Show all questions

Bug: "The URL can't be shown - WebKitErrorDomain" using "Home" icon; Ffox IOS / Bug Correction New Error?

Image with error attached below. FFox 107.0 (21907) When I press the "Home" button/icon in FFox for IOS to go to the startup page I am getting an error message "The URL… (read more)

Image with error attached below. FFox 107.0 (21907)

When I press the "Home" button/icon in FFox for IOS to go to the startup page I am getting an error message "The URL can't be shown / WebKitErrorDomain".

I believe this is an evolution of the error I reported here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009 However, it looks like there's been a FFox update in the last day (If I recall the version number correctly from the last one) and the error has changed.

Reliably reproducing this: - Start FFOX - press a startup page icon to access a site OR enter a URL directly in the address line. Look at one or more pages. - press FFOX "Home" button/icon to get back to FFOX startup screen - error occurs - The URL line when the error occurs is ".enx%20la%20l".

Info: I reported a very similar error here: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1397009 about a week ago. A few days ago it cured itself. Then today it started again but with a slightly different URL and a completely different error message. However, the oddball URL tells me the two are closely related.

Recap: - I've been using FFOX for years without issue on this phone. - Everything else including accessing web sites seems to be working normally. - There have been no related configuration changes on my part since the last error but it does look like FFox has updated. I don't know how to see the version number in the previous post so I'm not sure. - There have been no IOS updates on the phone in the last couple months (auto update is off)

The TLD/url (.enx) does not appear to be a valid TLD. It's either something FFox is using internally or perhaps IOS is supplying it (seems unlikely but possible). I do have the usual array of sites on my startup page as icons. None of the sites iconed on the startup page has been changed recently.

If I close the (al)l tabs and/or instead start a new one, I get the startup screen as expected. So there are apparently no network access issues. This is 100% reliable with no delays.

This definitely looks like a BUG to me or an internal issue. Is there a better way to report a bug?

Asked by MozzieBob 1 week ago

Last reply by MozzieBob 5 days ago

Access to my Trinity College gmail account through Myzonetcd

I had a crash notification on the 24 Nov upon which I've reinstalled Mozilla Firefox. However, it now does not allow me to connect to my mail through the Myzonetcd/Alumni… (read more)

I had a crash notification on the 24 Nov upon which I've reinstalled Mozilla Firefox. However, it now does not allow me to connect to my mail through the Myzonetcd/Alumni login. This email is linked to my current @tcd.ie email address and not to my old address @indigo.ie.

Can you please advise?

Kind regards, Selma Harrington

Asked by harrinse 5 days ago