Firefox Asistencë

Ende ju duhet ndihmë?

Këtu na keni. Postoni një pyetje te forumet tanë të asistencës dhe merrni përgjigje prej ekspertëve të bashkësisë sonë.

Pyetni Bashkësinë

Artikuj të Zgjedhur

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Përditësoni Firefox-in me versionin më të ri

Firefox-i përditësohet vetvetiu, por mund bëni kurdo një përditësim dorazi. Mësoni se si ta përditësoni nën Windows, Mac ose Linux.

Dritarja Të Dhëna Faqeje -Shihni hollësi teknike rreth faqes ku gjendeni

Dritarja Të Dhëna Faqeje -Shihni hollësi teknike rreth faqes ku gjendeni

Dritarja Të Dhëna Faqeje ju jep hollësi rreth faqes në të cilën gjendeni, të tilla si: dëshmi sigurie, kartela media të përdorura në të, lejet që i janë dhënë dhe prurjet web që përmban.

Illustration of community

Bëhuni Pjesë e Bashkësisë Tonë

Shtoni dhe ndani me të tjerët ekspertizën tuaj. Përgjigjuni pyetjeve dhe përmirësoni bazën tonë të dijeve.

Mësoni Më Tepër