Ändra din bakgrund i Firefox för Android

Du kan ändra bakgrunden för att anpassa din startskärm i Firefox för Android.

Obs: Vissa bakgrundsbilder kanske bara är tillgängliga under en begränsad tid. Om en bakgrund som du använder för närvarande har upphört att gälla kan du fortsätta att använda den. När du väl byter till en annan bakgrund kan du inte byta tillbaka till den gamla bakgrunden.

Ändra din bakgrundsbild från startskärmen

Du kan bläddra igenom de tillgängliga bakgrundsbilderna och uppdatera bilden utan att lämna din startskärm.

1. Tryck på Firefox-logotypen i det övre vänstra hörnet av din startskärm en gång för att gå till nästa bakgrund.
  2. Fortsätt med ett enkelt tryck för att bläddra igenom de tillgängliga bakgrundsbilderna.

Android wallpaper home

Ändra din bakgrund från menyn

Du kan se alla tillgängliga bakgrundsbilder på en gång från inställningarna för Anpassa startsida.

1. Tryck på menyknappen.

Meny Fx 5Meny android firefox 89
  2. Tryck på Anpassa startsida.
  3. Tryck på Bakgrundsbilder.
  4. Tryck på bilden du vill ställa in som bakgrundsbild på startskärmen. Du kommer att se en bekräftelsebanner som visas tillfälligt längst ned på skärmen. Tryck på Visa för att återgå till din startskärm från bannern.

Stäng av möjligheten att trycka på logotyp för att byta bakgrund

Möjligheten att trycka på Firefox-logotypen på din startskärm är på som standard. Du kan stänga av den här funktionen i dina inställningar.

1. Tryck på menyknappen.

Meny Fx 5Meny android firefox 89
  2. Tryck på Anpassa startsida.
  3. Tryck på Bakgrundsbilder.
  4. Tryck på reglaget till vänster för att stänga av funktionen.