Synkronisera inloggningar i Firefox för Android

Aktivera inloggningssynkronisering på Firefox för Android, så att du kan komma åt dina inloggningar från andra synkroniserade enheter. Detta är också ett nödvändigt steg när du använder Firefox Lockwise.

För att synkronisera dina inloggningar:

1. Tryck på menyknappen (antingen under skärmen på vissa enheter eller uppe till höger i webbläsaren) .
  2. Tryck på Inställningar (du kan behöva trycka på Mer först) .
  3. Tryck på ditt Firefox-konto för att öppna synkroniseringsinställningarna.
    Du kan behöva logga in först.
  4. Tryck på kryssrutan Inloggningar om den inte redan är vald.