Vad är Firefox Focus för Android

Bor du i Tyskland, Österrike eller Schweiz? Klar för Firefox är den tyska versionen av Firefox Focus. Se Jag kan inte hitta Firefox Focus i Tyskland, Österrike eller Schweiz.

Firefox Focus ger dig dedikerad integritetssurf med spårningsskydd och innehållsblockering på din Android-telefon eller -surfplatta.

Installera Firefox Focus

Firefox Focus finns gratis i Google Play-butiken. När den har laddats ner, leta efter ikonen på din startsida eller applåda.

Använd Firefox Focus som en webbläsare

Använd Firefox Focus som en webbläsare för din integritet och säkerhet. Radera enkelt din webbläsarhistorik, lösenord, bokmärken och kakor och förhindra att oönskade annonser följer dig.

1. När du vill ha en privat spårningsfri upplevelse, starta Firefox Focus. Firefox Focus är lätt att använda. Ange bara din sök- eller webbadress i fältet:
    Focus 8 home
  2. För att dela en sida eller öppna den i den vanliga Firefox eller en annan webbläsare, tryck på menyknappen längst upp till höger och välj bland alternativen: Dela, Öppna med Firefox för att öppna en sida i den vanliga Firefox, eller Öppna med... för att öppna sidan i en annan webbläsare.
  3. Radera all information om din session när som helst genom att trycka på Radera-knappen: Focus 8 trash

Anpassa dina skyddsinställningar för Firefox Focus

Anpassa nivån för innehållsblockering och spårningsskydd som du behöver.

1. Öppna Firefox Focus.
  2. Tryck på menyknappen längst upp till höger.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på växeln bredvid varje funktion för att slå på eller av.
  5. Tryck på bakåtknappen eller stäng Firefox Focus. Firefox Focus sparar dina ändringar automatiskt.