Vad är nytt i Firefox för Android

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: What's new in Firefox for Android

Välkommen till en ny version av Firefox för Android (version 99). I den här utgåvan hittar du följande uppdateringar:

Rensa kakor och webbplatsdata för en enskild domän

Du kan radera dina kakor och webbplatsdata för en enskild domän i Firefox för Android, utan att förlora dina inloggningar för andra domäner.

Buggfixar

• Vi har förhindrat en vanlig krasch som inträffade när du återvände till Firefox efter en uppdatering, byte av appar eller låsning av enheten.
  • Vi har förbättrat Pocket-hemsidans prestanda (endast USA).

Vi hoppas att du gillar den här versionen. Tack för att du hjälper oss att förbättra Firefox och håll utkik efter fler förbättringar för varje kommande version.