Vad är nytt i Firefox Focus för Android (version 97)

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: What's new in Firefox Focus for Android (version 101)

Välkommen till en ny version av Firefox Focus för Android (version 98). Den här utgåvan kommer med följande förbättringar och funktioner:

Fråga om att betygsätta appen

Du kan få en uppmaning att betygsätta och granska Firefox Focus för Android-appen. Du kan skicka din feedback direkt till Google Playstore från Firefox Focus-appen. Du kan också klicka på Avbryt för att avvisa uppmaningen.

Focus for Android rating prompt

Begär funktioner, rapportera buggar eller bidra till Focus på github.com/mozilla-mobile/focus-android.