搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Why does moxilla suddenly say I don't have authorization to view or post on my google groups?

  • 5 个回答
  • 1 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 WestEnd

more options

When I try to view my google group forums or post this started happening a few days ago:

-message stating "You have limited access to public groups inside your domain. Contact your domain administrator for more information" - message saying "Google Groups Authorization Failed This group is on a private domain. Please sign in with an authorized account to view this content" (even though I am already signed in)

This started about a week ago. I have logged in and out of all my google accounts several times, refreshed and restarted Mozilla. It seems to be working fine in Internet Explorer...but I don't want to use IE

I did recently reset my cookie setting to " delete cookies when firefox session is closed" so I don't know if that affected it or not but I changed it back to default since then and it doesn't seem to make a difference. Thank you Jennifer

When I try to view my google group forums or post this started happening a few days ago: -message stating "You have limited access to public groups inside your domain. Contact your domain administrator for more information" - message saying "Google Groups Authorization Failed This group is on a private domain. Please sign in with an authorized account to view this content" (even though I am already signed in) This started about a week ago. I have logged in and out of all my google accounts several times, refreshed and restarted Mozilla. It seems to be working fine in Internet Explorer...but I don't want to use IE I did recently reset my cookie setting to " delete cookies when firefox session is closed" so I don't know if that affected it or not but I changed it back to default since then and it doesn't seem to make a difference. Thank you Jennifer

所有回复 (5)

more options

HI, you now have a mix of cookies. Could you clear your cache and the cookies for google and anything that maybe related to google one more time please. Then try and sign in.

more options

What are you using as security software please  ?

Also please try in : SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST''''is issue still there ?

more options

My browser runs fast and that is about it ...still can't get in to my google groups

more options

I emptied the entire cache on moxilla then went back and specifically deleted all google cookies....no luck

more options

Can you give the link to google before the login? Maybe other whom use it can try and see if they get the same problem.